Klankmassage

Terug

Laat je verrassen door helende klanken!

Terwijl je ontspannen op onze massagetafel ligt, worden de klankschalen speciaal voor je bespeeld. Klanken komen en gaan en na enige tijd vloeien ze in elkaar over en word je meegevoerd in de wereld van klank en trilling. Een prettige innerlijke massage door de resonantie en vibraties van de klankschalen. Moeheid verdwijnt en volledige ontspanning treedt op, rust en helderheid in lichaam en geest. 

 

Een Klankmassage heeft een diepe werking op ons lichaam. Deze natuurlijke behandelwijze ligt dicht bij onze natuur en stimuleert ons lichaam op een natuurlijke wijze.

 

                               

Hoe verloopt de Klankmassage

Tijdens een Klankmassage lig je gekleed op de behandeltafel, de schalen staan rondom je opgesteld. Eerst wordt één van de schalen rustig langs je lichaam aangeslagen, daarna worden meerdere schalen aangeslagen als een mooie melodie, lage en hoge tonen. 
Het lichaam reageert onherroepelijk en ervaart rust en verruiming. 
Eén of meerdere schalen worden op je lichaam geplaatst, zowel op de rug, buik en borst en op een zachte manier aangeslagen.
Tijdens de Klankmassage worden vele instrumenten gebruikt, zoals een chineese gong, rainstick, sjamanen drum, native flute, digeridoo, klankschalen, kun zee en windgong. Met het heldere, klingelende geluid van de Tingsha’s wordt de behandeling afgerond.

Extra aandacht.

Zo nodig kan tijdens de Klankmassage met een klankschaal extra aandacht gegeven worden aan: armen, benen, knieën, rug, enkels, voeten of schouders.