Over ons

Wij zijn Fred en Mariena van Adrichem.

Fred is mens/teelt coördinator bij BoereGoed en begeleid mensen, doormiddel van prettig samen te werken terug in hun eigen kracht. Daardoor ontwikkelen ze hun persoonlijk talent en komt de arbeidsmarkt eventueel weer in zicht. In de BoereGoed kas telen we allerlei groente en fruit.

                       

Mariena is de moeder van een gezin en doet vrijwilligerswerk in de vorm van TSO op een basisschool en geeft een aantal uur per week Tai Chi les aan ouderen en geeft lessen in Tai Chi waaier en Tai Chi chuan. Samen begeleiden we op Zondagochtend een groepje Tai Chi liefhebbers in het Dreespark in Naaldwijk en op maandagavond in De Lier.

 

Omdat we ons eigen lichamelijk ongemak wilden verminderen kwamen we in aanraking met Tai Chi. We “voelden” de uitwerking van de Tai Chi oefeningen en daardoor zijn we enthousiast geworden. Gaandeweg ontstond de behoefte om het Tai Chi gevoel met anderen te willen delen. Graag doen we dit op een laagdrempelige manier zonder zweverige poespas. Intuïtie is volgens ons een goede raadgever.

 

Ook hebben we op zolder een kamertje ingericht, waar we met klankschalen werken. Als je de diep ontspannende, helende weldaad van een klankschalenmassage wilt ontvangen, voel je dan vrij om een afspraak te maken.

 

Ook geven we regelmatig een klankconcert aan groepen tot 14 personen.